Sakarya'nın Geyve ilçesi Kızılkaya Mahallesi'nde, Sakarya Nehri yüzeyinde hareketsiz bir kişinin bulunduğuna dair yapılan ihbar üzerine, jandarma ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, sudan çıkardıkları kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemede, hayatını kaybeden kişinin 68 yaşındaki Recep Demir olduğu tespit edildi.

Üniversiteli genç köpeklerden kaçarken trafik kazası yaşadı! Yaşam savaşı veriyor Üniversiteli genç köpeklerden kaçarken trafik kazası yaşadı! Yaşam savaşı veriyor

Recep Demir'in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ndeki otopsi merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Demir'in ve oğlu Tevfik Can Demir'in (29) 16 Ekim'den bu yana kayıp oldukları bilgisini edindi. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunmadığı ve baba-oğulun borçlarının olduğu öğrenildi.

Recep Demir'in oğlu Tevfik Can Demir için Sakarya Nehri ve çevresinde arama çalışmaları sürdürülüyor. Ekipler, kayıp olan genci bulmak için kapsamlı bir arama gerçekleştirmekte. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi