Samsun'un Bafra ilçesi, sabah saatlerinde trajik bir trafik kazasına sahne oldu. Samsun-Sinop karayolu üzerindeki Gümüşyaprak mevkisinde meydana gelen kazada, bir motosiklet ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Muzaffer Kitap (64) ve arkasında oturan eşi Aynur Kitap (63) yola savruldu.

Kazanın ardından olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan çift, Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Aynur Kitap, hastanede hayatını kaybetti. Eşi Muzaffer Kitap’ın durumu ise kritik olup, tedavisine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediliyor.

Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu:  Binlerce malzeme ele geçirildi Ankara’da sahte içki ve kaçak gıda operasyonu: Binlerce malzeme ele geçirildi

Kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yolun kazaya neden olabilecek koşulları ve araçların durumu uzmanlar tarafından incelenirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA