Asayiş

Samsun'da Zincirleme Kaza: 4 Yaralı!

Samsun’un Atakum ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlar arka arkaya çarpışırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

Samsun’un Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Gürgendağı mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, Emine Kibar idaresindeki 34 UB 5739 plakalı hafif ticari aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki aydınlatma direğine çarpmasıyla başladı.

Kibar’ın aracının yavaşlamasıyla, arkasından gelen Mustafa Halıcı yönetimindeki 34 GJV 331 plakalı otomobil de durdu. Ancak bu sırada Bekir Öztürk’ün kullandığı 55 ABK 153 plakalı araç da yavaşlarken, en arkadan gelen Halil Elmas idaresindeki 60 DR 657 plakalı otomobil duramayarak öndeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlar birbirine girerek zincirleme kazaya neden oldu.

Kazada sürücüler Halil Elmas ve Emine Kibar ile birlikte araçta bulunan Fatma Öztürk ve Zülfiye Elmas yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.