Gündem

Şehit Muhammed Emin Önk için Mevlid düzenlendi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'ün şehadetinin yedinci günü münasebetiyle Ankara'nın Mamak ilçesinde Mevlid-i Şerif düzenlendi.

Abone Ol

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk'ün şehadetinin yedinci günü vesilesiyle Ankara'nın Mamak ilçesinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid'e Katılım Yoğundu

Mamak'ta gerçekleşen mevlid programına, şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra, Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı ve Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl katıldı.

Minnet ve Dua

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlidde, şehitler için dualar edildi. Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, yaptığı açıklamada, "Şehitlerimize ve ailelerine minnettarız" ifadelerini kullandı. Yıldız, vatan için canını feda eden şehitlerimizin her zaman hatırlanacağını ve onlara olan borcun hiçbir zaman ödenemeyeceğini vurguladı.

Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız'ın açıklaması ise şöyle, "Mamak’taydık, Şehidimiz Muhammed Emin Önk’ün şehadetinin yedinci günü münasebetiyle gerçekleşen Mevlid-i Şerife ve Kuran-ı Kerim tilavetine Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak İlçe Başkanımız Erhan Sarıgöl ve Ak Parti Mamak ilçe teşkilatımızla katıldık. Şehidlerimize ve ailelerine minnettarız."

1998 doğumlu ve evli olan Şehit Muhammed Emin Önk, 3 Ağustos'ta Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit operasyonu sırasında şehit olmuştu. Onun şehadeti, Türkiye'nin her köşesinde derin bir üzüntüyle karşılandı. Mevlid programı, şehidimizin ruhu için okunan dualarla sona erdi.