Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, ayrılığın ardından yeni bir hayat kurdu ve geçen yıl bir mimar ile ilişkiye başladı. İrlandalı model, sosyal medyada sık sık mutlu anlarını paylaşırken, geçen yaz aldığı evlilik teklifine "Evet" demişti. Bu yaz evlenmeye hazırlanan Loughnan’ın haberi, eski eşi Serdar Ortaç’ın da dikkatini çekti. Ortaç, maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığını belirterek, "Cebime giren her kuruş eski hanıma gidiyor" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yeni Mesleğiyle Dikkat Çekiyor

Chloe Loughnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da konuşuluyor. Bir süredir aşk yaşadığı mimar sevgilisi Fergus Hennessy’den evlilik teklifi aldı. Serdar Ortaç’ın ödediği 700 bin TL’lik nafaka, Loughnan’ın evlenmesi durumunda sona erecek ve bu gelişme Ortaç için bir rahatlama yaratacak.

Bir yandan bu yaz düğün yapması beklenen güzel modelin mesleği de değişti. Magazin programı sunuculuğunun ardından Loughnan, şimdilerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gelir elde ediyor.

Serdar Ortaç’ın İtirafları 

Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı, eski eşi hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekiyor. Geçmişte, "Sekiz sene sonra şutladı beni! Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem 'Sarışınlardan uzak dur' demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı" şeklinde konuşmuştu.

Ortaç, Ankara’da bir konserde sahnede ayakta durmakta zorlanmış ve tekerlekli sandalyeye oturtulmuştu. Sekiz ay önce Etiler’de bir mekan çıkışı, pantolonundaki ıslaklık nedeniyle hayranlarını üzmüştü. Seren Serengil, Ortaç’ın rahatsız olduğunu ve aşırı terlediğini ifade ederek, ilaçlarla birlikte alkol tükettiğinde bu durumun daha da arttığını belirtti.

Chloe Loughnan’ın Yeni Hayatı 

Serdar Ortaç’tan ayrıldıktan sonra Türkiye’den kopamayan Chloe Loughnan, magazin programı sunmaya başladı. Hakkında 'Türkiye'nin peşini bıraksan mı artık' şeklinde yorumlar yapılan Loughnan, sosyal medyada bikinili fotoğraflarıyla da dikkat çekiyor.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Chloe Loughnan Kimdir?

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, Litvanya asıllı bir manken olup 1992 yılında doğmuştur. İrlanda’da üniversite eğitimi alırken Paris’te bir mankenlik ajansından teklif alarak eğitimini dondurmuş ve Paris’e gitmiştir. Başarılı projelere imza atan Loughnan, Serdar Ortaç ile evlendikten sonra İstanbul’da kalmaya karar vermiştir. Oyunculuk eğitimi alan Loughnan, ATV’de yayınlanan Beyaz Karanfil dizisinde ve Bu Tarz Benim yarışmasında yer almıştır. Şu anda ise Kanal D magazin programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni