İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Şereflikoçhisar Belediyesi, tarım arazilerinin yanlış kullanımına karşı önemli bir uyarı yaptı. Belediye, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, tarım arazilerinde akıllı sulama sistemleri kullanmayan ve sulama sırasında tarım arazi yollarına zarar veren kişiler hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi. 
 
Şereflikoçhisar Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “kıymetli hemşehrilerimiz; Tarım arazilerinde akıllı fıskiye kullanmayan, sulama zamanlarında tarım arazi yollarına zarar veren, yolun tahrip olmasına neden olan, kişiler hakkında cezai işlem uygunlanacaktır. Kıymetli kamuoyumuza önemle duyurulur.” ifadeleri kullanıldı. 

Üreticiye Mazot desteği başvuruları başladı  

Bu arada Üreticiye Mazot desteği başvuruları da başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından, kendine ait traktör ruhsatı ve çiftçi kayıt sistemi belgesi olan üreticilere en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden olmak üzere mazot desteği yapılacak. Mazot desteği başvuruları ‘baskenttarim.ankara.bel.tr’ adresi üzerinden yapılacak olup, başvurular 31 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek. 
 
 
  
  
  
 
 

Muhabir: Cansel Yıldız