Etrafı dükkanlarla çevrili geniş bir meydanda yer alan Arasta Sincan AVM, yerel esnafa önemli bir destek sunmaya başladı. Proje sürecini sürekli olarak takip eden Başkan Ercan, yeni açılan işletmeleri gezerek esnafa moral vermek amacıyla temennilerde bulundu. Ziyareti sırasında gençlerle de bir araya gelerek onların düşüncelerini dinledi.

Ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Ercan, Arasta Sincan AVM’nin şehrin estetiğine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Ercan, şu ifadeleri kullandı:

Keçiören'de kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi Keçiören'de kadına yönelik şiddetle mücadele semineri düzenlendi

“Göz alıcı mimarisi ve ferah meydanıyla vizyon projelerimizden Arasta Sincan, şehrimizin güzelliğine güzellik kattı. Özellikle gençlerimizin yeni uğrak mekanlarından biri haline gelen Arasta Sincan, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin de büyük beğenisini topladı. İlçemize kazandırılmasında büyük emek harcadığımız bu güzel mekanı kalabalık görmek bizler için büyük mutluluk sebebi” 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı