Maçın ilk yarısında her iki ekip de temkinli bir oyun sergiledi. Sivasspor’un Turgunboev önderliğinde gerçekleştirdiği ataklar, Gaziantep FK savunmasını zorladı. 47. dakikada Turgunboev’in ceza sahası dışından çektiği sert şut, az farkla auta çıkarken, Sivasspor gol fırsatını değerlendiremedi.

İkinci Yarıda Sivasspor Etkili Oldu

İkinci yarıya daha istekli başlayan Sivasspor, oyunu rakip sahaya yıkarak üst üste ataklar gerçekleştirdi. 63. dakikada Turgunboev’in şutunda top az farkla auta giderken, Sivasspor’un gol çabaları devam etti.

69. dakikada Sivasspor aradığı golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Turgunboev, rakip savunmayı geçerek topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Nikolic topu uzaklaştırmaya çalışsa da, Charisis’in şutu defansa çarptı ve dönen topu Balde ağlara gönderdi: 2-1.

Fenerbahçe Twente maçına çıkaracak kadroyu açıkladı Fenerbahçe Twente maçına çıkaracak kadroyu açıkladı

Gaziantep FK’dan Tepki Gecikmedi

Gaziantep FK, 81. dakikada hızlı bir atakla Sivasspor kalesini yokladı. Okereke’nin ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Nikolic kornere çelmeyi başardı ve Gaziantep’in beraberlik çabalarını sonuçsuz bıraktı.

Sivasspor Skoru 3-1’e Getirdi

83. dakikada gelişen hızlı Sivasspor atağında Moutoussamy’in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Murat Paluli, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı: 3-1.

Gaziantep FK Farkı Azalttı

Maçın son dakikalarında Gaziantep FK, Kenan Kodro’nun ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi. 88. dakikada ceza sahasında topla buluşan Kodro, şık bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 3-2 yaptı.

Ancak bu gol, Gaziantep FK için yeterli olmadı ve maç Sivasspor’un 3-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı