Asayiş

Sivas’ta Feci Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı!

Yıldızeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir pikap ve otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu bir kişi hayatını kaybetti, beş kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Abone Ol

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza, Yıldızeli ilçesi Karakaya mevkiinde, O.K. yönetimindeki 21 AEY 020 plakalı pikap ile L.A. idaresindeki 66 ADD 424 plakalı Fiat marka otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle pikap yoldan çıkarak devrildi.

Kaza Yerinde Kurtarma Operasyonu

Kazada, sürücüler O.K. ve L.A. ile araçlarda bulunan M.S.K., F.K., A.A. ve M.A. yaralandı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan bir kişi ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Yaralılardan durumu ağır olan Musa Ardıç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu kritik olan A.A. ise ambulans helikopterle Sivas’a sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.