Gündem

Survivor All Star'da kim elendi?

Ekranların ilgiyle izlenen yarışması Survivor 2024 All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 6 Haziran’da yayınlanan Survivor All Star eleme gecesinde Eleme adayları Merve Aydın, Avatar Atakan, Seda Ocak ve Nefise Karatay arasında düello yaşandı. Peki, Survivor All Star'da kim elendi? İşte, merak edilen detaylar…

Abone Ol

Tv8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Survivor 2024 All Star'da finale az bir zaman kala heyecan hız kesmeden devam ediyor. yarışmanın 6 Haziran'da yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı doruğa ulaştı. Eleme adayları Merve Aydın, Avatar Atakan, Seda Ocak ve Nefise Karatay arasında gerçekleşen eleme turunda sonucunda adaya veda eden isim belli oldu.

AVATAR ATAKAN ELEME POTASINDAN ÇIKTI

Bu hafta eleme potasına giren dört yarışmacı, büyük finale sadece sayılı günler kala, karma düello ile parkura çıktı. İlk etapta Nefise ve Atakan karşı karşıya geldi. Kıyasıya mücadelenin sonunda Avatar Atakan, 5-4'lük skorla Nefise'yi yenerek eleme potasından çıkmayı başardı.

SEDA MERVE’Yİ MAĞLUB ETTİ

İkinci karşılaşma ise Seda ve Merve arasında gerçekleşti. 5 olanın kazandığı turda, Seda 5-4'lük skorla Merve'yi mağlup ederek eleme potasından çıkan ikinci isim oldu. Bu sonuçla eleme düellosunun finalinde Merve ve Nefise kaldı.

MERVE AYDIN ADAYA VEDA ETTİ

Son etapta Nefise ve Merve karşılaştı. Nefes kesen oyunun finalinde Nefise, atışlarda 5-1'lik bir skorla Merve'yi yenerek potadan çıkmayı başardı. Böylece Survivor All Star'dan elenen isim Merve Aydın oldu.


Adaya veda ederken gözyaşlarını tutamayan Merve, duygusal bir konuşma yaptı:

"Burada olduğum için bu sezon inanılmaz derece mutluydum. Sizinle birlikte olduğum için, bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluydum. Tabi ki bir hayalim vardı; final. Ama nasipten öteye yol yok. Nasibim kısmetim buraya kadarmış. Elimden gelen savaşı verdim, varımı yoğumu ortaya koydum ama buraya kadar olması gerekiyormuş, böyle olması gerekiyormuş.
Kalan arkadaşlarım gerçekten çok güçlüler. Altı kişi kaldı, buradan beş kişi finale gidecek. Hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Onları üzdüysem kırdıysam affola. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Birbirinizi kırmayın bu beş gün içerisinde güzel vakit geçirin. Oyunların tadını çıkarın. Zaten hak eden şampiyon olacak. Finalde bizler sizleri karşılayacağız. Dediğim gibi hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Bir kez daha teşekkür ediyorum burada olduğum için."

Survivor All Star'da finale doğru heyecan giderek artarken, yarışmanın son haftalarında yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.