Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluspor-Samsunspor maçının ardından yaşanan gerginlikle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özcan, eski futbolcu Tanju Çolak’a tepki göstermesinin ardından, Çolak’ın kendisi hakkında dava açtığını duyurdu. Bu durum, Özcan’ın isim benzerliği nedeniyle yaşadığı rahatsızlığı gündeme getirdi.

Maçın ardından Boluspor taraftarına, güvenlik güçlerine ve Boluspor yöneticilerine hakaret ettiği iddialarıyla gündeme gelen Çolak’a sert sözlerle yüklenen Özcan, bu tür davranışların kabul edilemez olduğunu vurguladı.Özcan, isim benzerliği konusundaki rahatsızlığını da dile getirerek şunları söyledi:

"Bolu’da son oynanan Boluspor Samsunspor maçından sonra, Boluspor taraftarına, Bolumuzdaki güvenlik güçlerine ve Boluspor yöneticilerine hakaret ettiği için gerekli tepkiyi gösterdiğim eski futbolcu Tanju Çolak, hakkımda suç duyurusunda bulunmuş, akabinde hakaret suçundan cezalandırılmam istemiyle dava açmış. Bakacaaazz @tanjucolakk efendi. Seni de, beni de tüm Türkiye tanıyor. Biz kediye kedi demekten korkmadık, korkmayız da. Seninle isim benzerliğim olduğu için bugün bir kez daha utandım. İnternete girin bir bakın, Tanju Özcan ve Tanju Çolak yazın, hangisinin altında hangi haberler yazıyor bunu bir kez daha hatırlayıverin. Yiğit namıyla anılır…”

Bahçeli net konuştu: Mesele Beyrut değil Ankara’dır! Bahçeli net konuştu: Mesele Beyrut değil Ankara’dır!

Başkan Özcan ayrıca isim benzerliği nedeniyle Tanju Çolak ile aynı adı taşımaktan dolayı duyduğu rahatsızlığı vurgularken, Türkiye’nin ikisini de tanıdığını ve kimsenin gerçekleri söylemekten korkmadığını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi