Kalp kapakçığı ameliyatının ardından hastaneden taburcu olan İbrahim Tatlıses, aile içindeki sıkıntılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ameliyat sürecinde yeni barıştığı oğlu Ahmet Tatlıses, ünlü sanatçının yanından ayrılmazken, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ise babasını ziyaret etmedi.

"PARA HER ZAMAN BELA OLUYOR"

Tatlıses, "Beyaz Magazin" programına gönderdiği mesajla, ailede yaşanan gerginliklerin temelinde paranın yattığını belirtti. Mesajında şu sözlere yer verdi:

“Keşke bu kadar param olmasaydı da ben de huzuru bulsaydım. Çünkü para bazen bela oluyor. Hatta her zaman bela oluyor. Az param olsaydı, bu kadar olay olmazdı.”

Ayrıca, hayatına giren hiçbir kadını maddi olarak mağdur etmediğini de vurgulayan Tatlıses, "Birlikte olduğum hiçbir kadını yolda bırakmadım, bırakmam da. 72 yaşındayım, acaba kimin için kazanıyorum? Kendimle mi götüreceğim?" dedi.

Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti

KİRA GERGİNLİĞİ YAŞANDI

Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, baskıyı herkes bilmeli" demiş ve sonrasında sessizliğe bürünmüştü. İddiaya göre, İbrahim Tatlıses'in Bodrum'daki yazlığında kalan Dilan Çıtak, babasının izniyle burada bulunuyordu, ancak ünlü sanatçının yardımcısı kira talep edince, gerginlik çıktı. Bunun üzerine Dilan Çıtak, babasının evine giderek durumu konuşmak istedi. Tartışma sırasında İbrahim Tatlıses'in polisi arayarak yardım istediği öne sürüldü.

KARDEŞLERİN ARASI AÇILDI

Dilan Çıtak Tatlıses'in sosyal medya paylaşımlarının ardından, kardeşi İdo Tatlıses ile de arası açıldı. İkili sosyal medyada takipleşmeyi bırakarak birbirine küstü. İdo Tatlıses, babasının fotoğrafını "Babam" notuyla paylaşarak, babasının yanında olduğunu belli etti.

Muhabir: Haber Bülteni