T.C.
ANKARA 13. AİLE MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN

ESAS NO : 2024/197 Esas

DAVALI : OMAR DAKHEEL OMAR MAJDAL - 1993 doğumlu, Irak Cumhuriyeti Uyruklu
Davacı FATIMA MOHAMMED ABDULKAREEM ABDULKAREEM tarafından aleyhinize açılan Boşanma davasının yapılan yargılamasında;
Mahkemenizce dava dilekçesinde belirtilen adresinize duruşma gününü bildirir davetiye çıkarılmış olup tebligat yapılamamıştır. Adres araştırmasından da bir netice alınamadığından dava dilekçesinin ilanen tebliğine karar verilmiştir.
Dava Dilekçesi özetle; tarafların 2011 yılında evlendiklerini, tarafların aralarına geçimsizliğin olduğunu, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını bu sebeplerle tarafların boşanmalarına, müşterek çocukların velayetinin davacıya verilmesine, müşterek çocuklar için ayrı ayrı aylık 2.000'er TL iştirak nafakasına, davacı için 3.000 TL yoksulluk nafakasına hükmedilmesine, davacı lehine 300.000 TL maddi, 300.000 TL manevi tazminata hükmedilmesine, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin davalıya yükletilmesine karar verilmesini talep ve dava etmişlerdir.
Tensip zaptı: Dava dilekçesinin tebliğ edildiği günden başlamak üzere HMK 126.md si uyarınca 2 hafta içerisinde davalının cevap dilekçesi verebileceğini, cevap dilekçesinde HMK nun 129. Md sindeki unsurları taşınmasının gerekli olduğuna, aksi taktirde davalının HMK 128. Md sindeki müeyyide ile karşı karşıya kalacağı hususu,
Dava dilekçesi yerine geçerli olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

#ilangovtr Basın No ILN02044008