11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı 11 yıldır aranan cinayet zanlısı tarlada çalışırken yakalandı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşanan şiddet skandalında, 2 yaşındaki bir bebeğin darp edilmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 18 yaşından küçük olan 2 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından, bebeğin annesi B.Y. de tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. Diğer iki şüphelinin emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Tekirdağ Valiliği açıklamasında ‘Malkara ilçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan ‘Mağdur çocuğa cinsel istismar’ konusu hakkında basın açıklaması’ başlığı taşıyan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Malkara İlçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan “Mağdur Çocuğa Cinsel İstismar” konusu hakkında basın açıklaması. Tekirdağ ilimiz Malkara ilçesinde gerçekleştiği iddia olunan ve sosyal medyada yer alan “mağdur çocuğa cinsel istismar” konusu ile ilgili aile üyeleri ve komşulardan oluşan toplam 5 kişi gözaltına alınmış bunlardan birisi tutuklanmıştır. Diğer dört şüpheli ise gözaltına alınmıştır. Mağdurenin tedavisi hastanede devam etmektedir. Soruşturma Malkara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titizlikle sürdürülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: İHA