Duyurular

Temmuz ayında bekçi alımları için başvurular başladı! KPSS'siz, ikamet ve yaş sınırı yok...

Bekçi alımları bekleyenler için sevindirici haber geldi! 2024 yılı bekçi alımları nihayet başladı. Başvurular, mülakat gerektirmeden, yaş sınırı olmadan ve KPSS puanı talep edilmeden kabul ediliyor. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için gerekli tüm ayrıntılar açıklandı. İşte başvuru şartları…

Abone Ol

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla hem kamu hem de özel sektör için çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Bu çerçevede, farklı şehirler için Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için başvuru şartları detaylı olarak açıklandı.

İŞKUR Bekçi Alımı Genel Başvuru Şartları

İŞKUR, 81 ilde bekçi alımına başlıyor. Birçok meslek için yayımlanan personel alımları her geçen gün artıyor. Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte iş arayanlar da başvurularını hızlandırdı.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak (İlanlara göre değişiklik gösterebilir)
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlardan mahkum olmamak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak
  • Vardiyalı çalışabilmek

Belirtilen bu şartlar genel başvuru koşullarıdır. Özel başvuru şartları ilanların detaylarında belirtilmiştir. Adaylar, başvuracakları zaman ilanların içindeki özel şartları dikkatlice incelemelidir. Ayrıca yapılacak alımlar özel sektöre yönelik olduğundan KPSS puanı ve ikamet şartı aranmamaktadır.

İŞKUR Bekçi Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. İŞKUR’un online platformu üzerinden yapılacak başvurularda adaylar, Açık İş İlanları bölümünden başvurularını gerçekleştirebilirler. İlanları listelediğinizde sağ tarafta yer alan son başvuru tarihlerine göre ilanların ayrıntılarını inceleyebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Şu anda Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için Antalya, Muğla ve İstanbul illerinde alımlar devam etmektedir. Ayrıca, genel bekçi alımı için 94 bekçi alım ilanı bulunmaktadır. Şartlara ve başvurmak istediğiniz ile göre filtreleme yaparak ilanları görüntüleyebilirsiniz.