15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı 15 Doktoralı, 200 sertifikalı Türk Ninja, belgelerini yırttı

Son dönemde futbol dünyasında adını sıkça duyuran Tolga Gani Zengin, özellikle TFF başkanlık seçimlerinde adaylığını açıklamasıyla gündeme geldi. Zengin, hem futbol camiasında hem de iş dünyasında tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor. Tolga Gani Zengin kimdir ve hangi şirketlerin başında bulunuyor? İşte merak edilenler...

Tolga Gani Zengin Kimdir ve Nerelidir?

1969 yılında, İstanbul'da dünyaya gelen Zengin, futbol camiası ile yakından ilgilenen bir iş insanıdır.

Tolga Gani Zengin Şu An Ne Yapıyor?

Tolga Gani Zengin, ZEN Group'un CEO'su olarak görev yapıyor. ZEN Group Turkey'nin kurucularından biri olan Zengin, bu pozisyonda 15 yıldır aktif olarak çalışıyor. İstanbul merkezli şirket, ZEN Consultancy, ZEN Business Development ve ZEN Entertainment gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Aynı zamanda, 2005-2009 yılları arasında Hamoglu Holding'in yönetim kurulu üyeliğini yapmış ve proje yönetimi alanında önemli tecrübeler kazanmıştır.

Tolga Gani Zengin Hangi Takımlı?

Ünlü iş insanı Tolga Gani Zengin'in Fenerbahçeli olduğu bilinmektedir. Zengin, Fenerbahçe üniformasıyla çekilmiş fotoğrafları da bulunmaktadır.

Tolga Gani Zengin'in Kariyeri

Kariyerine İzmir Efes Convention Center'da operasyonlar yöneticisi olarak başlayan Zengin, daha sonra Crowne Plaza İzmir'de Asistan Genel Müdür olarak görev almıştır. Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında tamamlayan Zengin'in ayrıca Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu olduğu biliniyor. Zengin'in yetenekleri arasında sosyal medya pazarlaması ve pazarlama stratejileri de var.

Zen Group Kimin?

Tolga Gani Zengin, İstanbul ve Bodrum'da faaliyet gösteren ZEN Group'un CEO'su olarak görev yapıyor. Ayrıca, ZEN Consultancy ve ZEN Entertainment'ın da kurucularından biridir. Kadıköy Anadolu Lisesi'nden mezun olan Zengin, eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde tamamladı.

Muhabir: Haber Bülteni