TRT Spor'da yaşanan bir olay, spiker Başak Koç'un yaptığı skandal ifadelerle gündeme geldi. Maç yayını sırasında Paris'teki Özlem Özçelik ile bağlantı kuran spiker Kerem Öncel'e merkez stüdyodan yanıt veren Koç, "1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…” şeklinde ifadeler kullandı. Bu sözler, izleyiciler ve sosyal medyada büyük tepki topladı.

TRT'nin voleybol yayınında ilginç anlar yaşandı. Filenin Sultanları'nda kaptanlık yapmış eski milli voleybolcu ve yorumcu Özlem Özçelik ile sunucu Kerem Öncel, canlı yayında salondaki atmosferi izleyicilere aktardılar. Ancak yayından önce Kerem Öncel, daha uzun görünmek için sandalyenin üzerine çıkınca programın ilerleyen dakikalarında stüdyodaki yorumcu Başak Koç'tan beklenmedik bir yorum geldi.

Stüdyoya bağlantı sağlandıktan sonra, Başak Koç, Kerem Öncel'e yönelik "1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor..." ifadelerini kullandı. Koç'un bu sözleri, canlı yayında ilginç bir gerilime sebep oldu.

Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti Genç KYK yurdundan atladı, hayatını kaybetti

Daha önce Başak Koç ve Kerem Öncel arasında gerginlik yaşandığı ve bu yayında bir hesaplaşma yaşandığı iddia edilirken, bu durumun ne kadar doğru olduğu henüz netlik kazanmış değil. Koç'un yayındaki bu ifadeleri sonrası, TRT'nin Koç ile yollarını ayırdığı ve Kerem Öncel'in hukuki süreç başlatacağı söylentileri ortaya çıktı. Durumun gelişmeleri yakından takip ediliyor.

 
 

Muhabir: Haber Bülteni