Dursun ERKILIÇ

Dünya büyük bir sarsıntı geçiriyor. Sistemin çivisi çıktı ve herkes bir arayış içinde.

Avrupa Parlamentosu seçimleri faşizmin ayak seslerini yükseltirken, Türkiye’nin etrafı tam bir ateş çemberine döndü. Her yerde savaş, kan, göz yaşı var…

Amerika’daki başkanlık seçimi süreci ise dünyanın başına bela bu ülkenin başına bela oldu!

Küreselcilerle ulusalcıların ölümcül kavgasına sahne olan başkanlık seçiminde uykucu Biden ile deli oğlan Trump yarışıyor.

Biden küreselcilerin, Trump ulusalcıların planlarının temsilcisi. Bu temsil sıradan bir siyasal tercih ya da tavır değil. Sonunda ölüm var!

Bunu ben söylemiyorum, konunun uzmanları söylüyor.

CANLI YAYINDA DİLE GETİRİLDİ

CNN Türk televizyonunda Göksu Öngören Özgür’ün moderatörlüğünü yaptığı Neler Oluyor programına katılan Gazeteci Zafer Şahin, Stratejist, Abdullah Çiftçi, Güvenlik uzmanı Coşkun Başbuğ, CNN Türk Paris Temsilcisi Arzu Çakır Morin ve Prof. Dr. İpek Özkal Sayan Türkiye ve dünya gündemini değerlendirirken çarpıcı ifadeler kullanıldı.

Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

Özellikle Avrupa Birliği’nin ekonomik ve siyasal açıdan çöküş sürecine girdiği belirtilirken, faşist partilerin iktidara yürümesinin doğuracağı sakıncalara dikkat çekildi…

Kurulması muhtemel Avrupa Ordusu için Türkiye’ye duyulan ihtiyacın dile getirildiği programda Türkiye ve Türk Devletleri Teşkilatı’nın yeni bir güç dengesi oluşturmaya başladığı vurgulandı…

Bu arada dile getirilen çarpıcı bir husus da Amerika’nın başkan adaylarından Donald Trump’ın seçimi kazanma şansının yükseldiği ancak bu yüzden öldürülebileceği oldu.

DONALD TRUMP’I KİM NEDEN ÖLDÜRMEK İSTER

Program konuklarından Stratejist Abdullah Çiftçi, Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Amerika’daki başkanlık seçimini Trump’ın kazanma şansının yükseldiği belirtirken bunun canına mal olabileceği ihtimalini dile getirdi.

Çiftçi, küreselcilerin Amerika’nın içine kapanmasını istemediğini, bunu dillendiren Başkan Adayı Trump’ın bu yüzden öldürülebileceğini söyledi.

Bu ihtimale hak veren Başbuğ da konunun dünyadaki gelişmelerle bağlantısına vurgu yaptı.

Muhabir: Dursun Erkılıç