Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) ve Ortadoğu Hastanesi işbirliğinde Maymun Çiçeği virüsüne karşı sağlık semineri düzenleniyor.  Seminerde, Maymun Çiçeği virüsünün ne olduğu, nasıl bulaştığı ve korunma yöntemleri hakkında kapsamlı bilgiler sunulacak. 28 Ağustos 2024 tarihinde saat 14:30'da Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek olan seminerde önemli bilgiler sunulacak.

Sezaryen ile estetik ameliyatları kombine etmek felakete yol açabilir! Sezaryen ile estetik ameliyatları kombine etmek felakete yol açabilir!

Türkiye Emekliler Derneği Sağlık Seminerleri Devam Ediyor: Maymun Çiçeği Virüsü (Monkeypox) Konulu Bilgilendirme

Maymun Çiçeği Virüsü Hakkında Detaylı Bilgi

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), sağlık seminerlerine devam ediyor. Bu seferki seminerde, Maymun Çiçeği Virüsü (Monkeypox) ele alınacak. Seminerde, virüsün ne olduğu, nasıl bulaştığı ve korunma yöntemleri hakkında kapsamlı bilgiler sunulacak. Seminer, Türkiye Emekliler Derneği ve Ortadoğu Hastanesi işbirliğiyle düzenlenecek. Maymun Çiçeği Virüsü hakkında bilgi edinmek ve sağlık konusundaki farkındalığı artırmak isteyen tüm üyeler etkinliğe katılabilecek. 

Seminer hakkında bilgi veren Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TÜED Sağlık Seminerleri devam ediyor... Maymun çiçeği Virüsü (Monkeypox) Nedir? Nasıl bulaşır, Nasıl korunulur... Tum Uyelerimiz davetidir. TÜED - Ortadoğu Hastanesi İşbirliğiyle 28 Ağustos 2024 Saat 14:30 TUED Genel Merkezi Konferans Salonu Işık Sokak No:11 Tandoğan/ANKARA" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Sevda Ecem