Asayiş

Turgutlu'da Kanlı Gece! Alkolün Etkisiyle Başlayan Tartışma Cinayetle Sonuçlandı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, tren yolu yakınlarında başlayan tartışma, Sinan T.'nin Remzi Zeybek'i bıçaklamasıyla kanlı bir sona erdi.

Abone Ol

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün gece saatlerinde yaşanan kanlı olay, ilçeyi yasa boğdu. İddiaya göre, tren yolu yakınlarında meydana gelen tartışma, iki alkollü şahsın kavgaya tutuşmasıyla trajik bir son buldu. Sinan T. ile Remzi Zeybek arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Sinan T., cebinden çıkardığı bıçakla Remzi Zeybek’i defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olayı gören çevre sakinlerinin acil çağrısıyla olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, ağır yaralı Zeybek’i ilk olarak Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Durumu kritik olan Zeybek, buradaki ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Ne yazık ki, doktorların tüm çabalarına rağmen Remzi Zeybek hayatını kaybetti.

Olayın ardından büyük bir şok yaşayan Sinan T., polise teslim oldu. İlçede büyük yankı uyandıran bu trajik olay, alkolün ve kontrolsüz öfkenin bir insanın hayatına nasıl mal olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Turgutlu sakinleri, yaşanan bu acı olayın şokunu atlatmaya çalışırken, güvenlik güçleri de soruşturmayı derinleştirerek olayın perde arkasını aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.