A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile mücadele edecek. 26 Haziran Çarşamba günü Hamburg'da oynanacak olan bu önemli karşılaşma, saat 22.00'de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takım Nasıl Tur Atlar?

F Grubu'nda 6 puana ulaşan Portekiz, ikili averajda Türkiye'ye üstünlük sağladığı için grup liderliğini garantiledi. Türkiye'nin ise 3 puanı bulunuyor ve Çekya ile Gürcistan 1'er puana sahip. Gruptaki son maçlarda Türkiye-Çekya ve Portekiz-Gürcistan karşılaşmaları oynanacak.

A Milli Takım, Çekya'dan 1 puan alması durumunda, ikili averajda Gürcistan'a üstünlük sağladığı için diğer maçın sonucuna bakmaksızın grubu 2. sırada tamamlayacak. Böylece Hollanda, Fransa ve Avusturya'nın ilk sırada yer alma şansının sürdüğü D Grubu'nun lideri ile eşleşecek. Bu durumda, son 16 turu karşılaşması 2 Temmuz'da Leipzig'de oynanacak.

Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu Trendyol Süper Lig’de 8. haftanın hakemleri belli oldu

Ay-yıldızlı ekibin Çekya'ya mağlup olması halinde ise Portekiz-Gürcistan maçının sonucu ve diğer gruplardaki durumlar dikkate alınarak en iyi 3. olma ihtimali bulunuyor.

Türkiye-Çekya Maçı Önemi

Bu maç, A Milli Futbol Takımı için büyük bir öneme sahip. Grubun kaderini belirleyecek olan bu karşılaşmada alınacak bir puan, Türkiye'yi üst tura taşıyacak. Teknik direktör ve oyuncular, bu kritik maç için yoğun bir hazırlık dönemi geçiriyor. Taraftarlar ise takımına destek olmak için ekran başında yerini alacak.

Türkiye-Çekya Maçı Nasıl İzlenir?

Futbolseverler, Türkiye-Çekya maçını TRT 1 kanalından canlı olarak izleyebilecek. Maç saat 22.00'de başlayacak. Ayrıca, TRT 1'in internet sitesi üzerinden de canlı yayın yapılacak. Maçı izlemek için herhangi bir üyelik gerekmiyor.

Muhabir: Haber Bülteni