AHLAT, DEVLETİN ZİRVESİNİ AĞIRLAYACAK

Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, ilçenin bu tarihi an için yoğun hazırlıklar içinde olduğunu belirtti. Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl ve çeşitli dernek başkanları ile STK temsilcileri, bu önemli toplantıya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. Gülmez, “Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızı en iyi şekilde ağırlamak için ciddi bir hazırlık süreci yürütüyoruz. Ahlat’a gelecek misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamayı hedefliyoruz” dedi.

AHLAT'TA TARİHİ ANLAR YAŞANACAK

Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl de, bu yıl Malazgirt Zaferi etkinliklerinin daha önceki yıllardan farklı bir şekilde organize edileceğini belirterek, “Türkiye tarihinde ilk defa bir ilçede Kabine Toplantısı yapılıyor. Bu, Ahlatlılar için büyük bir onur. Hep birlikte bu tarihi anı en iyi şekilde yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

STK'LAR VE DERNEKLER ETKİNLİKLERE HAZIR

Ahlat'taki sivil toplum kuruluşları ve dernekler de bu tarihi toplantı için seferber olmuş durumda. Kaymakam Bingöl, ilçedeki STK'ların ve derneklerin etkinliklerin düzenlenmesinde önemli bir rol oynadığını ve bu sene alanın sahiplenmesi noktasında daha güçlü bir şekilde varlık göstereceklerini vurguladı.

Kaynak: İHA