Bugün ATV'de yayınlanan Kahvaltı Haberleri'ne konuk olan ünlü televizyoncu ve programcı Müge Anlı, Narin Güran'la ilgili ilk kez konuştu.

NARİN'İN ANNE VE BABASI MÜGE ANLI'YA ÇIKACAKTI

Müge Anlı, açıklamasında, "Herkes Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi, anne ve baba da bizimle birlikte stüdyoda olacaktı. Ancak yayın yasağından dolayı bu konuyu derinlemesine irdeleyemesek de gelişmeleri ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz," dedi.

Narin Güran'ın kaybolmasının ardından Türkiye genelinde yoğun bir takip ve arama çalışması başlatıldı. Kız çocuğunun kaybolduğu bölgeye ekili mısır ve buğday tarlalarının bulunduğu alanlarda iz arama köpekleri ve iş makineleriyle arama yapılırken, polis ve jandarma ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor! Ankara’da Dans Coşkusu: Latin Dans Kursu Başvuruları Başlıyor!

Tüm Türkiye, Narin Güran'dan gelecek iyi haberi umutla bekliyor. Gelişmeleri takip eden Müge Anlı, izleyicilere sürecin güncel bilgilerini aktarmaya devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: İHA