Gündem

Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı’dan kötü haber! Oğlundan yardım çağrısı

Bir döneme damga vuran ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'nın 2 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Abone Ol

1990-1997 yılları arasında televizyon ekranlarında izleyicilerin gönlünde taht kuran Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumuyla ilgili haberi, oğlu Kerem Kürşat Yazıcı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

OĞLUNDAN ACİL YARDIM ÇAĞRISI

Kerem Kürşat Yazıcı, X hesabından yaptığı paylaşımda, annesinin durumunun ciddiyetini belirterek kan bağışı çağrısında bulundu. Paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür yoğun bakım servisinde yatmaktadır. Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ olan ve Anadolu yakasında bulunan herhangi bir Kızılay merkezine, 'Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu Yakası Hastanesi için' olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var."

YAZICI’NIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ayşenur Yazıcı, 1990'lı yıllarda televizyon dünyasında sunuculuk yaparak geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştu. Yoğun bakıma kaldırılması, medya dünyasında büyük bir üzüntü yarattı. Henüz hastalığının detaylarıyla ilgili net bir bilgi paylaşılmamış olsa da, Yazıcı’nın hayranları ve yakınları umutla iyileşmesini bekliyor.