Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü, Süper Lig ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme maçlarının önemli aşamalarına yaklaşıyor. Bu zorlu karşılaşmalar için Yenikent Osmanlı Stadı'nda gerçekleştirdikleri antrenmanlarla kendilerini hazırlayan FOMGET'in yetenekli sporcuları, Ankara'daki taraftarlarından destek istedi.

Türk Telekom Kadınlar Süper Lig'in son şampiyonu ve Ankara'nın tek temsilcisi olan Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Gençlik ve Spor Kulübü, Süper Lig ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme maçlarını dört gözle bekliyor. 2 Eylül 2023 Cumartesi gününde Bitexen Adana İdmanyurdu Spor ile, ardından 6 Eylül 2023 Çarşamba gününde Devler Ligi eleme maçında İzlanda temsilcisi Valur ile karşılaşacak olan FOMGET, bu önemli maçlara odaklanmış durumda ve hazırlıklarını Yenikent Osmanlı Stadı'nda sürdürüyor.

Başarıya ulaşma hedefiyle yoğun bir şekilde antrenmanlarını sürdüren FOMGET futbolcuları, Ankaralı taraftarlarına hitap ederek, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz" dedi. FOMGET Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Siyaset Asgarov, gelecek Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesinde, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor, lige galibiyetle başladık ve bu hafta sahamızda zorlu bir maça çıkacağız. Lig maçının ardından Şampiyonlar Ligi eleme maçına odaklanacağız. Bu yıl da ligde şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

''TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR''

Zorlu müsabakalara hem yerel ligde hem de uluslararası arenada katılacak olan FOMGET Kadın Futbol Takımı Kaptanı Selda Akgöz ise, "Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Ligde galibiyetle başladık ve bu hafta evimizde oynayacağız, hemen ardından da Arnavutluk'a gideceğiz. Çok heyecanlıyız. Lig erken başladı ama bizim aklımız Şampiyonlar Ligi'nde kaldı. 6 Eylül'deki maçta taraftarlarımızın bize destek olmasını bekliyoruz, onların desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi