AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ankara'da düzenlenen ve büyük bir ilgiyle karşılanan Teknofest etkinliğine katılarak, gençlerle buluştu. Sosyal medya hesabından etkinlik hakkında duygularını paylaşan Yıldız, Zafer Bayramı'nın en anlamlı şekilde kutlanmasının, gençleri milli teknolojiyle buluşturmakla mümkün olduğuna dikkat çekti.

Yıldız, yaptığı paylaşımda, "Zafer Bayramı’nı en anlamlı kutlama şekli bu: Çocukları milli teknolojiyle buluşturmak! ?? Alanda kendi kendime kayıt yaparken, Selçuk Bayraktar ağabey ve beraberindeki gençlere denk gelmişimdir :) Doğru rol modeller, azimli gençler! Zafer’in 101. yılı kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

Etkinlik alanında kayıt yaparken, Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri olan Selçuk Bayraktar ve gençlerle karşılaşmasından bahseden Yıldız, bu tür etkinliklerin gençlerin milli teknolojiye ilgisini artırdığını ve geleceğin liderleri için doğru rol modellerin önemini vurguladı.

Türkiye'nin Zafer Bayramı'nın 101. yılını coşkuyla kutlarken, gençlerin milli teknolojiye olan ilgisi ve heyecanı da etkinlik alanında görülmeye değerd

Muhabir: Haber Merkezi