Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ravlı Sokak'ta gerçekleştirilen altyapı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ayık, sokakta gerçekleştirilen düzenlemelerin Akyurt'un çehresini önemli ölçüde değiştireceğini ifade etti.

Ravlı Sokak'taki altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sokakta büyük bir dönüşüm yaşanacağını belirten Başkan Ayık, "Yürüyüş yolu, servis yolu, dekoratif aydınlatma elemanları, kent mobilyaları ve geniş kaldırımıyla Akyurt'a yeni bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Ravlı Sokak sakinleri ve Akyurt halkı, modern ve ferah bir sokakta keyifli zaman geçirebilecek" dedi.

Ravlı Sokak projesinin Akyurt'un daha yaşanabilir bir şehir olma hedefine önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayan Ayık, sokaktaki altyapı düzenlemelerinin sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda yaşam kalitesini artırıcı etkileriyle de fark yaratacağını belirtti.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Ravlı Sokak projesinin tamamlanmasıyla birlikte Akyurt'un daha modern ve estetik bir çehreye kavuşacağını, halkın kullanımına sunulan yeni yaşam alanlarının Akyurt'a değer katacağını dile getirdi.

Muhabir: Haber Merkezi