Olay, Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinde bulunan bir taksi durağında saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. İki erkek şüpheli, müşteri gibi davranarak taksi durağına yaklaştı. Burada taksi isteğinde bulunan şüpheliler, bir taksiye bindi. Ancak taksiye binen kişilerden biri, sadece 40 metre ilerledikten sonra aracı terk etti. Diğer şüpheli ise taksiye binmeye devam etti.

Taksiye binen şüphelinin kısa bir süre sonra taksiyi terk eden şüphelinin yanına döndüğü ve birlikte hareket ettiği anlaşılıyor. Bu sırada taksi durağında bulunan Atanur Gündüz'e ait değeri 10 bin TL olan akıllı telefon, taksinin durakta park halinde bulunduğu sırada çalındı. Şüpheliler, Gündüz'ün telefonunu alarak hızla kaçtı.

Taksi durağının güvenlik kameraları, şüphelilerin telefon çalma anlarını kaydetti. Telefonunu çalınan Atanur Gündüz, olayı polise bildirerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için titiz bir çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini ve şüphelilerin fiziksel özelliklerini kullanarak soruşturmayı sürdüren polis, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: Haber Merkezi