Kanal D'nin sevilen gençlik draması "Dönence"nin 9. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Gülce'nin ailesinden ayrılma durumuyla karşı karşıya kaldığı fragmanda, heyecan ve duygusal anlar ön plana çıkıyor.

Gece, Gülce'ye karşı duyduğu pişmanlığı dile getirirken, Gülce ise Gece'ye anlayışla yaklaşmaktadır. Ancak Gülce, Sosyal Hizmetler tarafından ailesinden ayrılma durumuyla karşılaşır. Verda ve Cem, bu haberi duyduklarında büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Peki, Gülce ailesinden ayrılacak mı?

Üniversiteye gitme hayali kuran Gece, sevgilisi Emir ile müzik yapma planları yaparken, kardeşi Gülce'nin özel durumu nedeniyle hayatı değişir. Ailesiyle birlikte Foça'ya taşınan Gece, burada Özgür isimli bir gençle tanışır. Özgür, Asperger Sendromlu erkek kardeşi Rüzgar'a hayatını adamış biridir. Bu tanışma, Gece ve Özgür'ün hayatlarına farklı bir perspektif kazandırırken, aralarında duvarlar oluşmasına da neden olur. Gece, gerçek aşkın peşinden gitmek için cesaretini mi bulacak?

"Dönence" dizisi, Ali Cengiz Deveci'nin yapımcılığında D Media tarafından hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizinin senaryosu SA Yazı Grubu, Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu tarafından kaleme alınıyor. Emre Kınay, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan, Atakan Hoşgören gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, gençlik temasını sıcak bir hikaye ile ekrana taşıyor.

"Dönence"nin heyecanla beklenen 9. bölümü, izleyicilerle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında buluşacak.

Muhabir: Haber Merkezi