Kaza, Manisa'nın Salihli ilçesi İzmir-Ankara E96 karayolu Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak girişinde meydana geldi. Olay, Pazar günü Manisa'da düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri sonrasında yaşandı. Adem Yüce (44) yönetimindeki 45 K 0062 plakalı otomobil, Salihli'den Kula istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ne yazık ki, kazada Adem Yüce, oğlu Oktay Yüce (20), Bekir Sarı (41) ve oğlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti.

Kaza sonucu ağır yaralanan milli güreşçi Beytullah Sarı (15) ise önce Salihli'de tedavi altına alındı ve daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Beytullah Sarı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu ve ameliyat geçirdiği belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Burak Sarı'nın pazar günü düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Ayak boyunda ikinci olduğu, Beytullah Sarı'nın ise Ayak Boyunda birinci olduğu ifade edildi. Beytullah Sarı'nın milli güreşçi olduğu ve geçen sezon 33, bu sezonun ilk yarısında ise 7 altın madalya kazandığı, ayrıca Avrupa üçüncülüğü bulunduğu bilgilerine yer verildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Haber Merkezi