6 milyon Ankaralının birlik ve bütünlükle ortak akılda buluştuğu Ankara Kent Konseyi'nde, ‘Kültürden Kültüre İftar’ başlığıyla geniş katılımlı bir iftar programı düzenlendi.

Programa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yanı sıra Ankara’nın 16 ilçesinin CHP’li Belediye Başkanları, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ankara Kent Konseyi Danışma Kurulu Üyesi ve Gazeteci Özlem Gürses’in, iftar programına katılan belediye başkanlarıyla röportajı öncesinde Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi’nin Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için yaptırdığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya girişinin resmedildiği, “İyi ki Geldin” yazılı plaketi belediye başkanlarına takdim etti.

AYAŞ’I HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Programa eşi ve kızıyla katılan Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, “Önümüzde yaşanmış iki tane başarı öyküsü var. Biri Mansur Yavaş başkanımın, biri de Fethi Yaşar başkanımın. Biz de aynı yolu takip edeceğiz, aynı yolu izleyeceğiz. Tarihi, domatesi ve dutuyla ünlü ilçemizi inşallah hak ettiği yere getireceğimizi düşünüyorum. Başarılı olacağız inşallah.” dedi.

Muhabir: Necdet Gürsoy