FOX TV'de seyirci ile buluşan Kısmet dizisi yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor merak konusu oldu. İzleyicinin beğenisini toplamayı başarın Kısmet dizisi 8. bölüm ne zaman? araştırması hız kazandı. Peki, Kısmet yeni bölüm ne zaman? Kısmet 8. Bölüm izle! Kısmet 8. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kısmet 8. Bölüm fragmanı izle! İşte Detaylar...

KISMET DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Kısmet dizisinin oyuncuları arasında; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz ve Naz Öngen yer alıyor.

KISMET KONUSU NEDİR?

Doğan, Melike ve Peri, Melda'yı dolandırıcıların elinden kurtarır. Taner ve Roza aşklarını tüm apartmana ilan ederler. Doğan'la Melike, Melda'yı dolandırmak isteyenler tarafından kaçırılırlar. İkilimiz onların elinden kurtulur ama bu defa da ormanda kaybolurlar. Bu da ikisine romantik bir gece geçirme imkanı sağlar. Taner ve Roza'nın sevgili olduğunu öğrenen Reis, çok büyük bir tepki gösterir.

KISMET 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerini Özge Özacar ve Cem Gelinoğlu'nun paylaştığı Kısmet 8. bölüm 11 Ağustos Cuma günü saat 20.00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

Muhabir: Haber Merkezi