Türkülerimize hayat verecek yeni ses Türkiye'nin kanalı TRT 1'de aranıyor! "Sen Türkülerini Söyle" yarışması başvuruları başladı. Eğer sesine güveniyorsan ve söylediğim türkülerle gönülleri titretirim diyorsan, tüm Türkiye seni tanısın istiyorsan, 0530 338 29 29 numaralı WhatsApp başvuru hattından videolu başvurularınızı bize ulaştırarak büyük ödül için birbirinden değerli jüri üyelerinin karşısına geçme şansını yakala.

Sen Türkülerini Söyle TRT Nasıl Başvurulur? Başvuru Şartları?

WhatsApp hattı üzerinden türkü söylediğiniz bir video gönderin. Lütfen videoyu göndermeden önce görüntünün net olduğundan, tam olarak göründüğünüzden ve sesinizin açık bir şekilde duyulduğundan emin olun.
Videonun yanı sıra kendinizi kısaca tanıtan bir metin gönderin. İsim, soyisim, eğitim durumu, yaş gibi bilgileri paylaşmayı unutmayın.
Ekibimiz gönderdiğiniz videoları değerlendirecek ve sizinle iletişime geçerek bir başvuru formu gönderecektir.
Bu formu doldurarak ekibimizle paylaşmanız gerekmektedir.

*Form doldurması için yarışmacıyla iletişime geçilmesi, yarışmacının sadece ön elemeyi geçtiği anlamına gelir.

**Formu doldurduktan sonra yarışma programına katılma hakkı kazanmanız durumunda, ekibimiz sizinle iletişime geçecek ve gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

"Sen Türkülerini Söyle" yakında TRT 1'de izleyicilerle buluşacak. Başvurularınızı hemen yapın ve hayalinizdeki şarkıları milyonlara duyurma fırsatını kaçırmayın!

Türkülerimize hayat verecek yeni ses Türkiye'nin kanalı TRT 1 ekranlarında aranıyor. TRT'nin sevilen yarışma programı "Sen Türkülerini Söyle" için başvurular başladı. Türkülerini gönüllere taşımak isteyen yetenekli sesler, "Sen Türkülerini Söyle TRT başvuru" fırsatını kaçırmamalı. Yarışmaya katılmak isteyenler, "Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması başvuru" için 0530 338 29 29 numaralı WhatsApp başvuru hattından videolu başvurularını yapabilirler.

Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması jürileri

Bu büyüleyici yarışmada yeteneklerini sergilemek isteyen katılımcılar, birbirinden değerli jüri üyeleri karşısında performanslarını sergileme şansına sahip olacak. "Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması jürileri" arasında müzik dünyasının önde gelen isimleri yer alacak. Yarışmanın oyuncuları ise Türk halk müziğine duydukları sevgiyi ve yeteneklerini ortaya koyacak.

Programda, türkülerimize eşlik edecek muhteşem film müzikleri de yer alacak. Sahneye çıkacak yarışmacılar, "Sen Türkülerini Söyle Turgay Başyayla" ile unutulmaz bir deneyim yaşayacaklar. "Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması 2023" için heyecan dorukta! Merakla beklenen yarışma, izleyicileri büyüleyecek bir müzik şöleni sunacak.

Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması ne zaman

Peki "Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması ne zaman?" diye merak edenler için duyuru yapıldı. Yarışma, yakında TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Başvurularınızı hemen yapın ve hayalinizdeki şarkıları milyonlara duyurma fırsatını kaçırmayın!

Yarışmaya katılmak için daha fazla bilgiye ihtiyacınız mı var? "Sen Türkülerini Söyle TRT yarışması telefon numarası" olarak 0530 338 29 29 numaralı WhatsApp başvuru hattını arayabilir veya mesaj atabilirsiniz. Katılımcıların heyecanla beklediği sorular arasında "Sen Türkülerini Söyle TRT kim kazandı?" ve "Sen Türkülerini Söyle TRT 1. Bölüm" yer alıyor. Yarışmanın sonucunu öğrenmek ve heyecan dolu oylama sürecini takip etmek için gözünüzü ekranlardan ayırmayın!

En önemlisi, kimin birinci olduğunu öğrenmek için "Sen Türkülerini Söyle

TRT kim birinci oldu?" sorusunu da yanıtlayacak olan yarışmanın sonuçları ve oylama detayları da programın ilerleyen bölümlerinde açıklanacak. "Sen Türkülerini Söyle TRT sonuçları, oylama" için programı takip etmeye devam edin. Türkülerinizi söyleyerek büyük bir sahne deneyimi yaşamak için hazırlıklarınızı yapın ve TRT 1'de gerçekleşecek bu müzikal yolculuğa katılma fırsatını kaçırmayın!

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Biz türkü yakarız ve türküler yakarak yolumuzu buluruz." ? ? Yarışmacılar en güzel türkülerimizi seslendirecek ve büyük ödül için ter dökecek. Birbirinden kıymetli jüri üyelerimizin değerlendirmeleri ve Turgay Başyayla'nın sunumuyla 'Sen Türkülerini Söyle' 11 Temmuz Salı 20.00'de TRT 1'de!

Muhabir: Haber Merkezi