Sinema yazarı Halil İbrahim Sağlam, dijital bir platformun özel dizisi Magarsus'u değerlendirdi. Sağlam, başrollerini Ercan, Berkay Ateş Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar'ın paylaştığı dizi hakkında, ilk bölümün ümit verdiğini kaydetti. 

Magarsus'u galada izledikten sonra ilerleyen bölümlerinde de olayların gidişatını merak ettirdiğini söyleyen Sağlam, ayrıca diziyle ilgili şu değerlendirmede bulundu:

"Dramatik yapısı derinleştikçe, karakterler katmanlaştıkça ve tansiyonu arttıkça daha heyecan verici olacaktır. Ezgi Baltaş'ın bir araya getirdiği casting harika. Ercan Kesal yine tam rolünde ağırlığını koymuş, Berkay Ateş performansıyla her saniye heyecan veriyor, Çağlar Ertuğrul olayların fitilini ateşleyecek karakterinde şaşırtıcı. İlk bölümde kadın oyuncuların rolleri biraz geri planda kalıyor fakat ilerleyen bölümlerde senaryonun kendisine açtığı alan çerçevesinde Merve Dizdar'ın her zamanki gibi döktüreceğine eminim."

MAGARSUS KONUSU

Yönetmenliğini  Yunus Ozan Korkut'un üstlendiği Magarsus, bir sahil kasabası Sarıbahçe’de narenciye tekelini elinde tutan bir ailenin hikayesini konu ediniyor. Hikaye, Tansu, Turgut ve Beton'un etrafında gelişiyor. 

Dram türündeki dizinin kadrosunda ayrıca, Burcu Gölgedar,Cem Bender,Sümeyye Aydoğan,Uğur Uzunel,Menderes Samancılar yer alıyor. 

Muhabir: Haber Merkezi