27 Şubat’taki etkinlikte; Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Çoktan, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Batı Trakya Türk Azınlığının merhum lideri Dr. Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet, kızı Funda Sadık Ahmet, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya ile Kırıkkaleli Derneklerin başkan ve üyeleri yer aldı.

Ankara’ya ilişkin proje ve hedeflerini katılımcılarla paylaşan Turgut Altınok, kiraların yükselmesine çare olabileceklerini söyledi.

Altınok, “Belediye başkanları şehrin ekonomisini geliştirir, ticaretini geliştirir.” dedi.

Ankara’nın bir dünya başkenti olması gerektiğine vurgu yapan Altınok, sözlerini şöyle sürdürdü:

Akşam dokuzda ışıklar sönüyor

“Ankara’mızın ışıkları söndü. Ulus’u gezdim, yediden sonra hayat Ulus’ta bitiyor. Saat sekizde Kızılay’da hayat bitiyor. Akşam saat dokuzda neredeyse Ankara’da hayat bitiyor. Ankara gri bir başkent olmayı hak etmiyor. Ankara, akşam dokuzda ışıkları sönen bir başkent olmayı hak etmiyor. Ankara bir dünya başkenti olmalı, dünyanın en güzel ülkesinin kalbidir Ankara çünkü.”

Muhabir: Necdet Gürsoy