TV8'in sevilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 92. bölüm fragmanıyla da merak uyandıran bu nefes kesen yarışma, her yeni bölümüyle büyük heyecan yaratıyor.

MasterChef Türkiye'de dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkan yarışmacılar, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergileyerek adeta birer şef olma yolunda ecel terleri döküyorlar. Her bölümde kendilerinden istenen yemekleri hazırlamak için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılar, lezzet savaşında birbirleriyle yarışıyorlar.

MasterChef Türkiye'de izleyiciler, hangi yarışmacıların jüri üyelerinden geçer not alacağını ve bir adım öne çıkacağını heyecanla bekliyorlar. Programın yeni bölümleriyle izleyicilere lezzet dolu anlar sunmaya devam edeceği kesin.

Yarışmanın 92. bölüm fragmanı ise büyük bir merakla bekleniyor. MasterChef Türkiye, yemek tutkunlarını ve yarışma severleri ekrana bağlayan bir lezzet şölenine dönüşmeye devam ediyor.

Muhabir: Haber Merkezi