Karakterleri ve heyecanlı hikayesiyle dikkat çeken "Ya Çok Seversen" adlı yeni bir Türk dizisi seyircilerle buluşuyor. Dizi, başrolde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı ağırlıyor.

Hikaye, yurt dışında yaşayan Ateş'in babasının ölümü üzerine İstanbul'a geri dönmesiyle başlıyor. Ateş, ailesini bulmak için yola koyulurken sahte bir gelin olan Leyla ile karşılaşır. İkisi arasında garip bir çekim olmasına rağmen, Leyla'nın attığı bir tokatla ayrılırlar. Ancak beklenmedik bir gelişme, Ateş'in planlarını alt üst eder. Babası, ailesine sürpriz bir vasiyet bırakmıştır.

Ateş, mirastan vazgeçmeyi göze alır, ancak geçmişiyle ilgili keşfettiği bir sır, kararını değiştirir. Bu sırada Leyla, ailesinden kalan kolyeyi kaybeder ve öfkeli bir damadın takibine düşer. Kaçarken tesadüfen binmek zorunda kaldığı araba, Leyla'nın ve Ateş'in yollarının tekrar kesişmesine neden olur. İkisi de hayatlarının değişeceğinin farkında değildir.

Dizinin yönetmenliğini Ali Balcı üstlenirken, senaryo Kübra Sülün tarafından yazıldı. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay'dır. Başrollerde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yanı sıra Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebbuziya, Nazmi Kırık ve diğer birçok yetenekli oyuncu da bulunuyor.

Muhabir: Haber Merkezi