Eylül ayına girilmesiyle beraber STAR TV ekranlarının merakla beklenen dizisi hakkında Yalı Çapkını yeni sezona ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını ne zaman başlayacak? Yalı Çapkını Seyranla Ferit evleniyor mu? soruları gündeme geldi. İşte merak edilen o soruların cevapları...

OGM Pictures yapımı olan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in yer aldığı yeni dizi projesi, Antepli bir ailenin sorumsuz oğullarının evlendirilmesi ve İstanbul'a gelin gelen bir kızın yaşadığı olayları konu alıyor. Dizi, geleneksel ve modern yaşam arasındaki dengeyi ele alarak dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu ve Emre Altuğ gibi tanınmış isimler bulunuyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, bu güçlü kadronun başarılı bir şekilde hayat verdiği karakterlerle izleyicileri ekrana çekecekler.

Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken, senaryosunu Mehmet Barış Günger yazıyor.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

"Yalı Çapkını" dizisinin 36. bölümünde heyecan dorukta! Ferit, Seyran'ın gönderdiği mektubu alır almaz, onu bulabilmek için harekete geçer. Ancak, Abidin ise beklenmedik bir haberle sarsılır; Suna'nın Saffet'le evlendiğini öğrenir ve bu duruma büyük bir üzüntüyle karşılar.

Seyran ve Hattuç, Antep'e döndüklerinde, konağın Tarık ve korumalar tarafından kuşatıldığını fark ederler. Ferit ise Seyran'ın Antep'te olduğunu öğrenir öğrenmez, hemen harekete geçer ve Seyran'ı bulmak için Antep'e doğru yola koyulur. İkilinin buluşma noktası ise Vakkas Usta'nın dükkanıdır.

Ancak, Tarık Seyran'ın peşini bırakmamakta kararlıdır ve gelişmeler dizinin yeni bölümünde merakla beklenmektedir.

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yakında başlayacak olan Yalı Çapkını'nın yeni fragmanı yayınlandı. Ancak yayın gününe ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi. 

Muhabir: Haber Merkezi