FOX TV'nin yeni dizisi Yaz Şarkısı izleyiciler tarafından beğeni topladı. Seyirciler Yaz Şarkısı hangi gün yayınlanıyor? merak etti. Peki, Yaz Şarkısı hangi gün yayınlanıyor? Yaz şarkısı yeni bölüm ne zaman? Yaz Şarkısı 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Detaylar haberde.

YAZ ŞARKISI KONUSU NEDİR?

Yaz Şarkısı dizi konusu: Platonik aşıklar, aşık olduğu kişinin kendini fark etmesi için hep gözünün önünde olmak, onun için iyi bir şeyler yapmak, hayatını kolaylaştırmak ister. Sessiz, sakin ve umudunu hiç kaybetmeden görünür olmayı beklerler. Fakat sabrın sonu her zaman selamet olmaz. Görünmedikçe hırslanır, duyulmadıkça bağırır, fark edilmedikçe oradan oraya atılmaya başlarlar. Tıpkı Yaz gibi… Okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hayatı hiç beklemediği bir anda tamamen değişecektir.

YAZ ŞARKISI OYUNCU KADROSU

Yaz Şarkısı oyuncuları;  Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Zehra Yılmaz, Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı şeklindedir.

YAZ ŞARKISI HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yaz Şarkısı dizisi seyirci tarafından tam puan aldı. İzleyiciler Yaz şarkısı dizisi ne zaman, saat kaçta merak ediyor. Yaz Şarkısı dizisi yeni bölümü her pazar saat 20.00'da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Muhabir: Haber Merkezi