Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, geleceğin teknoloji vizyonunu tanıtan ve gençlerin bilimle buluşmasını sağlayan Teknofest Ankara etkinliğini duyurmak üzere Etimesgut Havalimanı'nda hazır bulundu. Etkinlik öncesinde sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Yıldız, "Bugünün hayalinin, yarının gerçeği olacağını çok iyi biliyoruz. Uçaklara dokunan çocuklar, daha iyisini yapacak. #TeknofestAnkara’ya son iki gün! H E Y E C A N L I Y I Z ! ? 30 Ağustos - 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Etimesgut Havalimanı’nda #TeknofestAnkara’da buluşalım! ?" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Teknofest, gençlerin bilim ve teknolojiye ilgisini artırmak, inovasyon ve girişimcilik ruhunu desteklemek amacıyla düzenlenen Türkiye'nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji etkinliğidir. 30 Ağustos - 3 Eylül 2023 tarihleri arasında Etimesgut Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan Teknofest Ankara etkinliği, yüzlerce proje sergisi, yarışma, seminer ve atölye çalışmalarıyla gençlerin ve teknoloji meraklılarının katılımını bekliyor. Uçakların gökyüzündeki dansları, dronelerin yarışları, robotik ve yapay zeka alanındaki gelişmeler gibi birçok etkinliğin yer alacağı Teknofest, teknoloji tutkunları için heyecan verici bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, gençlerin ve çocukların bilimle, teknolojiyle buluşmasının önemine vurgu yaparak, Teknofest Ankara'nın geleceğin liderleri ve mühendislerini bir araya getireceği bu değerli etkinliğin herkesi beklediğini ifade etti.

Muhabir: Haber Merkezi