Yeni özellik sayesinde, bir kullanıcıdan bahsedildiğinde, etiketlenen kişi bir bildirim alacak. Ancak, bahsedilen kişi durumu görüntüleyen diğer kullanıcılar tarafından görünmeyecek. Bu durum, etiketleme işleminin gizli kalmasını sağlarken, kullanıcılar arasındaki etkileşimi de korumaya alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

Yeniden Paylaşım Özelliği

Etiketlenen kişiler, durum güncellemelerini kendi kitleleriyle yeniden paylaşabilecek. Ancak, yeniden paylaşılan durum güncellemesinde orijinal oluşturucunun kimliği gizli kalacak. Bu, durumu izleyenlerin orijinal oluşturucuya doğrudan ulaşamayacağı anlamına geliyor.

Beta Aşamasında

WhatsApp'ın bu yeni özelliği henüz beta aşamasında ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulması planlanıyor. Kullanıcılar, bu güncellemeyle birlikte durum paylaşımlarında daha fazla etkileşim imkanı bulacak.

Bu yeni özellik, WhatsApp'ın kullanıcı deneyimini geliştirme çabalarının bir parçası olarak öne çıkıyor ve sosyal etkileşimleri artırmayı hedefliyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edec

Muhabir: Haber Bülteni