Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Gölbaşı’nda yaşayan SMA tip 1 hastası Miray bebek için sosyal medya hesabından Gölbaşılı hemşehrilerine seslendi.  

Genç kadının hapşırma kâbusu: 13 gündür durmadan hapşırıyor! Genç kadının hapşırma kâbusu: 13 gündür durmadan hapşırıyor!


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı paylaşımında, “Gölbaşı'nda yaşayan ve SMA tip 1 hastası olan Miray bebeğimiz için tüm Gölbaşı tek yürek olalım. Biliyorum ki hemşehrilerim yardımlaşmayı sever ve bu minik komşusu için elinden geleni yapar... Videonun sonunda Valilik onaylı hesap bilgileri mevcuttur. Lütfen bu gönderiyi dostlarınızla paylaşarak sizler de Miray bebeğin hayata tutunmasına vesile olun.” ifadelerini kullandı.

 
Miray bebek için kermes düzenlendi 


Gölbaşı Belediyesi iş birliğinde Gölbaşı’lı kadınlar tarafından düzenlenen kermeste Miray bebek için 45 bin TL toplandığını belirten Odabaşı konuşmasında, “SMA hatası Miray bebeğe nasıl yardımcı oluruz diye geçmişte konuşmuştuk, bunun üzerine Yakup Odabaşı gönüllüsü hanımefendiler belediyemizle iş birliği yaparak kermes düzenlediler. Kermesin neticesinde 45 bin lira para toplandı. Şu anda üç aylık olan Miray bebeğin sağlığına kavuşması için 45 bin lirayı yarın sabah itibariyle resmi hesabına havale edeceğiz. Miray bebeğimize sahip çıkalım. Bu vesile ile diğer hayırseverleri de teşvik etmiş olalım. Miray bebeğimize Allahtan sağlık diliyoruz. Bir anneyi en iyi anneler anlar Gölbaşı’lı annelerin bu duyarlı davranışından dolayı biz de aile adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İnşallah yapılan kermes bir başlangıç olur, bundan sonra da kermes ve diğer etkinliklerle Miray bebeğimize sahip çıkmak adına ona yardımcı olmak adına her türlü katkıyı sağlayacağız.” şeklinde konuştu. 

Muhabir: Cansel Yıldız