Başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı popüler dizi Yalı Çapkını, sadece oyuncu kadrosuyla değil, aynı zamanda mekânlarıyla da dikkat çekiyor. Dizinin çekimlerinde kullanılan Sakıp Sabancı Yalısı, şimdi satışa çıkarıldı. Sarıyer Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sabancı ailesine ait olan bu tarihi yalı, iki yıl önce 600 bin liraya kiralanmıştı ve elde edilen gelir engelli bireyler yararına kullanılıyor.

Sakıp Sabancı Yalısı 1 Milyar 250 Milyon Liraya Satışa Çıktı

Boğaz'ın en lüks yalılarından biri olarak öne çıkan Sakıp Sabancı Yalısı, emlak piyasasında 1 milyar 250 milyon liraya satışa sunuldu. Yalının brüt alanı 1.985 metrekare, net alanı ise 1.670 metrekare olarak belirtiliyor. Tarihi yapısı ve muhteşem manzarası ile dikkat çeken yalı, sadece görselliğiyle değil, aynı zamanda tarihi değeriyle de önemli bir yere sahip.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

Yeni Sahibi Kim Olacak?

Sakıp Sabancı Yalısı'nın satışa sunulmasıyla birlikte, yalıyı kimin satın alacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Ancak yalı sahibi henüz kesinleşmedi.

Muhabir: Haber Bülteni