Gündem

Yazar Azra Kohen'den Filistinliler için alçak iftira!

Yazar Azra Kohen, Siyonist katil İsrail ordusunun Gazze’de yaptığı katliamlara tek bir eleştiride bulunmayıp, Filistinli anneleri hedef alan açıklamaları büyük tepki çekti. Kohen, Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere 'uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü söyledi.

Abone Ol

Geçtiğimiz hafta katil İsrail ordusu tarafından Refah kentine yapılan saldırıda 46’dan fazla Filistinli şehit olmuştu. Kohen, saldırıdan sonra bir takipçisine verdiği yanıtta skandal ifadeler kullandı. Filistinlilerin çocuklarını, bombaların atılacağı yerlere uyarılar yapılmasına rağmen bilerek götürdüğünü söyleyerek, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Azra Kohen, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana 36 binden fazla Filistinliyi katletmesine tek bir eleştiride bulunmazken, Refah konusunda paylaşım yapmamasını eleştiren bir takipçisine verdiği cevap sosyal medyada büyük tepki çekti.

"ÇOCUKLARINI BOMBALARIN ATILACAĞI YERLERE BİLEREK GÖTÜRÜYORLAR"

Filistinlilerin çocuklarını, '3 saat önceden uyarılar yapılmasına rağmen bombaların atılacağı yerlere bilerek götürdüğünü' söyleyen Kohen, "Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor" diyerek skandal bir açıklama yaptı.

Kohen'in kızdıran paylaşımı şöyle:

Kohen'in, Filistinlileri hedef alan eski bir paylaşımı daha ortaya çıktı. Kohen, o dönemki paylaşımında ise, "Kendi soyunu korumayan her ulus lanetlenir ve tabii kendi soyunu demagoji için kullanan, bomba atılacağı anons edildiği halde, bölge uyarıldığı halde çocukları köşelere koyup ellerinde kamera ile bekleyen bu kişilerin yok olmasını diliyorum. Kendi çıplak ellerimle yok olmalarına yardım edecek kadar..."ifadelerini kullanmıştı.