Gündem

Yeni 'piston aşağı' vakası! Bu kez insanlar birbirini çiğneye çiğneye indi

Bingöl'de bugün öğle saatlerinde yaşanan olay, oksijen tüpüyle otobüse binen bir yolcunun neden olduğu paniği ortaya çıkardı. Yolcunun açtığı oksijen tüpü, otobüs içerisinde büyük bir panik yaşanmasına sebep oldu. Olay anı, otobüsün içindeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Abone Ol

Edinilen bilgilere göre, bir yolcu, özel halk otobüsüne binerken yanında oksijen tüpünü de getirdi. Tüpü ayaklarının arasına alan yolcu, otobüs hareket ettiğinde herhangi bir tehlikenin farkında değildi. Ancak kısa bir süre sonra, tüpün açılmasıyla birlikte otobüs içinde paniğe neden olan bir ses duyuldu.

O ANLAR HABERİMİZDE ⬆️

"KAPTAN KAPIYI AÇ"

Bu durum, otobüs şoförü Mehmet Asilzade ile diğer yolcuları şok etti. Panik anlarının yaşandığı esnada, otobüsün içindeki yolcular, şoföre "Kaptan kapıyı aç!" diye bağırmaya başladı. Olayın ciddiyetini kavrayan Asilzade, önce aracı durdurdu ve ardından yolcuları güvenli bir şekilde tahliye etmeye çalıştı.

"BOMBA PATLIYOR"

Olay sonrasında şoför Mehmet Asilzade, yaşadığı paniği şu sözlerle anlattı: "Seyir halindeyken arkada bir hava kaçırma sesi geldi. Kalabalık olduğu için ne olduğunu ilk başta çok fark edemedim. Tek gördüğüm, insanların arka koltuklardan öne doğru gelip bağırmalarıydı. 'Kaptan kapıyı aç!' diye bağırıyorlardı. Benim menzilim yaklaşık 40-45 kilometreydi. Önce kapıyı açmadım, aracı kontrol ettim. Herhangi bir olumsuzluk göremeyince soğukkanlılığımı koruyarak kavşağı geçtim. Kavşaktan sonra aracı sağa yanaştırdım ve kapıyı açtım. Bir kişi arabada kalmıştı; 'bomba patlıyor, bomba patlıyor' denilince kemerimi açıp, arabada kalan tek kişiden önce ben indim. Allah’a şükürler olsun, kimsenin burnu kanamadan herkesi sağ salim tahliye ettim."