Gündem

Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural uzun zaman sonra Esra Ezmeci’nin programında ekranlara çıktı! Yeni hali gündem oldu…

2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, sağlık sorunları nedeniyle uzun süre sahnelerden uzak kaldı. Zorlu günleri geride bırakan Kural, Esra Ezmeci'nin programında ilk kez görüntülendi. Kural, 'hayatımı yeniden inşa etmeliyim' diyerek yeni mesleğini anlattı.

Abone Ol

Kariyerine Kral TV'de VJ olarak başlayan ve 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisi ile adını duyuran Arda Kural, 2005-2008 yılları arasında 'Emret Komutanım' dizisinde canlandırdığı 'Ferit Tekin' karakteri ile hafızalara kazındı.

ŞİMDİLERDE SAKİN BİR YAŞAM SÜRÜYOR

Bir dönem psikoz teşhisi konulan ve uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Kural, sıkıntılı günlerini geride bıraktı. Şimdilerde sakin bir yaşam süren oyuncu, Esra Ezmeci'nin YouTube programında ortaya çıktı.

YENİ MESLEĞİNİ AÇIKLADI

Zor günlerini anlatan Kural, setlere dönmeyi düşünmediğini belirterek 'hayatımı yeniden inşa etmeliyim' dedi ve yeni mesleğini açıkladı.
Madencilikle ilgilendiğini belirten Kural,

"Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi"

dedi.

"5 YIL SONRA BENİ BU ŞEKİLDE GÖREBİLİRSİNİZ"

Bu işlerin büyük sorumluluk gerektirdiğini söyleyen Arda Kural, kendisini 5 yıl sonra yurt dışında elmas ticareti yaparken ya da altın tüccarı olarak görebileceğini ifade etti.

SON HALİNE ÖVGÜLER YAĞDI

Kural'ın son görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncuya 'çok doğru konuşuyor', 'yaşlanmış', 'hâlâ yakışıklı' şeklinde yorumlar yapıldı.