Gündem

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi sokakta kaldı! "Kimse düşeni kollamıyor, zor durumdayım"

90’dan fazla filmde rol almış olan Yeşilçam’ın sevilen oyuncusu Recep Bülbülses, son dönemde maddi zorluklar yaşadığını belirterek, "Yeşilçam’dan destek göremiyorum. Mağdur durumdayım, sokaklarda yaşıyorum" sözleriyle içinde bulunduğu durumu anlattı.

Abone Ol

Kariyerinde birçok başarılı yapımda yer almış olan Recep Bülbülses, şu sıralar ciddi maddi sıkıntılarla karşı karşıya. Ünlü sanatçı, Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık dışında kendisine yardım eden başka bir ünlü ismin olmadığını ifade ederek, gözyaşları içinde, "Kalacak bir yerim yok, sokaklarda yaşıyorum. Sevenlerimden ve sanat camiasından destek bekliyorum" dedi.

"Kira Ödeyemiyorum, Çok Zor Günler Geçiriyorum"

Kendisini zor durumda bırakan koşullardan bahseden Bülbülses, “Hayatım çok zorlaştı. Camiamızda kimse düşeni kollamıyor. Yeşilçam’a büyük saygım var ama artık o eski günler geride kaldı. Bizim gibi eski sanatçılara gereken değer verilmiyor. Sağ olsun Yıldız Tilbe ve Kerem Alışık bana ellerinden geldiğince yardım ediyor. Şu anda kira ödeyemeyecek durumdayım, zor günler geçiriyorum" şeklinde konuştu.

"Kendi Kendime Ağlıyorum, Mağdurum"

Zaman zaman yalnızlık içinde üzüldüğünü ve ağladığını ifade eden Bülbülses, “Bazı plakçılar sağ olsun bana destek oluyor, ama yeterli değil. Bazı günler dışarıda sabahlıyorum, gerçekten mağdurum” diyerek, içinde bulunduğu durumu özetledi.