Gündem

Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya aşk mı yaşıyor? Cemre Ebüzziya kimdir?

Son zamanlarda ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ile Cemre Ebüzziya'nın birlikte olup olmadığına dair spekülasyonlar gündemde. Bodrum'da birlikte görüntülenen ikili hakkında çıkan dedikodulara Cemre Ebüzziya'dan açıklama geldi. Peki, Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya sevgili mi?

Abone Ol

Yılmaz Erdoğan ve Cemre Ebüzziya'nın ilişki yaşadığı iddiaları üzerine Ebüzziya, Instagram hesabından net bir açıklama yaptı. 35 yaşındaki oyuncu, yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde basında yer alan ilişki yaşadığım yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Bodrum'daki otel açılışı etkinliğinde annem ve aile arkadaşlarımızla denize girerken çekilen fotoğraf, ikili olarak kesilerek servis edilmiştir. Bu asılsız haberlere önce güldüm geçtim ama gerçeği açıklamanın en doğrusu olacağını düşündüm. Böyle bir ilişki kesinlikle yoktur. Bu tür yanlış haberlerin yayılması, hem bana hem de yakın çevreme zarar vermektedir. Kamuoyunun bu yalan haberlere itibar etmemesini rica eder, bu süreçte gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederim. Kendime, hikayeme ve gerçeğime sahip çıkmaya devam edeceğim" 

CEMRE EBÜZZİYA KİMDİR?

Cemre Ebüzziya, 27 Ekim 1989'da İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü seramik sanatçısı Alev Ebüzziya'nın yeğeni ve yapımcı Ümit Utku'nun torunu olan Ebüzziya, İstanbul Film Festivali'nde "Kız Kardeşler" filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Oyunculuk kariyerine "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Helena karakteriyle başlayan Ebüzziya, "Ben Onu Çok Sevdim" ve "Galip Derviş" gibi dizilerde rol aldı. Sinemada ise ilk uzun metrajlı deneyimini "Bulantı" filmi ile yaşadı ve adından söz ettirdi.