Ankaralılar dikkat! Otobüs sefer saatleri değişti! İşte, yeni tarife Ankaralılar dikkat! Otobüs sefer saatleri değişti! İşte, yeni tarife

Yükseköğretim Kurumu, personel eksikliğini gidermek amacıyla çeşitli pozisyonlarda sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bu kapsamda; aşçı yardımcısı, şoför, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli gibi pozisyonlar için KPSS puanı ile mülakat olmaksızın seçim gerçekleştirilecek. Başvurular, 23 - 29 Haziran 2024 tarihleri arasında YÖK Başkanlığı resmi web adresi üzerinden yapılacak.

SPK'DAN YURTDIŞI KPSS'SİZ MEMUR ALIMI

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, yurt dışında görevlendirilmek üzere memur alımı yapılacağı duyuruldu. Bu alımlar, KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olup 0-12 ve 0-24 ay süresince görev yapacak personeli kapsayacak. Adayların yabancı dil bilgisine ve mesleki deneyime sahip olmaları şartı aranıyor. Başvurular, 1 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek.

JSGA DEVLET MEMURU ALIMI

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi tarafından, 15 devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Lise ve lisans mezunu adaylar için açık olan bu pozisyonlar, çeşitli uzmanlık alanlarında görev yapacak olan adayları kapsıyor. Başvurular, 13 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında JSGA resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek.

Muhabir: Haber Bülteni