Geçtiğimiz hafta, sosyal medyada sıkça gündeme gelen Demet Akalın, bu kez su faturası nedeniyle gündemdeydi. Ünlü şarkıcı, Bodrum Yalıkavak'taki yazlık evine gelen yüksek su faturasıyla şaşkınlığını dile getirdi.

Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret Minibüsçüler Odası Başkanı'ndan Altındağ Belediyesi'ne ziyaret

"Hayaletler Geziyor Herhalde Evde"

Demet Akalın, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, "Oturmadığım Bodrum’daki eve 18 bin lira su parası gelmiş. Hayaletler geziyor herhalde evde" ifadelerini kullandı.

MUSKİ'den İnceleme Yanıt Geldi

Akalın'ın bu tepkisinin ardından, MUSKİ Genel Müdürlüğü'nün Bodrum'daki ekipleri, ünlü şarkıcının villasındaki su kullanımını incelemek üzere harekete geçti. Yapılan incelemelerde, su faturasının doğru olduğu ve sayaçta herhangi bir arıza bulunmadığı tespit edildi.

MUSKİ yetkilileri, şu açıklamayı yaptı:

"Şikâyet üzerine ekiplerimiz kurumumuzdan kaynaklı bir sorun olup almadığı ile ilgili Akalın’ın su sayacını kontrol etmiştir. Yapılan kontrollerde sayaçta herhangi bir arıza tespit edilmemiş, tahakkuk edilen ücret kadar su kullanıldığı belirlenmiştir. Geçtiğimiz yıl ve aylarda aynı dönemlerde Akalın’ın su tüketiminin bu ayki kadar olmasa da yine yüksek miktarlarda olduğu görülmüştür. Bunun üzerine kurumumuz tarafından Sayın Demet Akalın'a sayaçta herhangi bir arıza olmadığı, dilerse konutta bulunan otomatik bahçe sulama sistemin ve yüzme havuzu devir daim sistemlerini kontrol ettirmesi gerektiği bilgisi verilmiştir."
Muhabir: Haber Bülteni